VODITELJICA KOJA ODUZIMA DAH I ŽENAMA: “Volim da kuham, a posebno nacionalna jela”

24h.ba

Elita Rudi je seksipilna TV voditeljica rođena 28. juna 1993. godine u kosovskom gradu Đakovici.

Elita u slobodno vrijeme najviše voli da putuje, a neke od država koje je nedavno posjetila su Mađarska, Albanija, Turska, Italija, Hrvatska i Švicarska. Crnokosa ljepotica ističe da je posebno oduševljena Dubrovnikom i Splitom, dok je ove godine ljetovala na grčkom ostrvu Santorini.

Veliki dio svog vremena provodi u kuhinji spremajući razne poslastice, uključujući i albanska nacionalna jela.

Atraktivnu voditeljicu na Kosovu i u Albaniji često nazivaju seks simbolom, a s obzirom na obline koje posjeduje, Elita definitivno oduzima dah.

RONALDO BACIO OKO NA BANJALUČANKU: Ovo je djevojka iz Bosne kojoj RONALDO lajka slike (FOTO)

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost, piše Kurir. Slavni nogometaš počeo je “lajkati” njezine slike, a ona je time vrlo iznenađena.

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost

Među nama živi puno mladih talenata koji trebaju pozornost i koje je potrebno prepoznati. Ivana Macanović je sigurno jedna od najtalentovanih djevojaka u BiH koju svi trebaju upoznati. Članica je Atletskog kluba Banja Luka već sedam godina i nastupa u sprinterskim disciplinama na 60, 100, 200 i 400 metara.

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost

Prije ulaska u svijet „kraljice sportova“, Ivana se bavila plesom te kratko trenirala odbojku.

Na inicijativu roditelja došla je na atletski trening i dileme više nije bilo – rodila se ljubav na prvi pogled i atletika je postala smisao njenog života. Svjesna je da nastupa u disciplinima u kojima je konkurencija u svijetu najjača, ali pred sebe je stavila jasan cilj: postati najbrža žena u Bosni i Hercegovini svih vremena.

Za Ivanu je sport nešto najljepše što se mladom čovjeku može desiti. Kroz atletiku je upoznala mnogo ljudi i putovala širom svijeta, a „kraljica sportova“ je nešto što nosi u srcu i što u njoj budi samo najljepše uspomene.

Članica je Atletskog kluba Banja Luka već sedam godina i nastupa u sprinterskim disciplinama na 60, 100, 200 i 400 metara.

Neće vam biti dobro : Ona ima najbolje obline na svijetu

Američki model Džo Džo von Sati je najekslozivniji primer kombinacije figure peščanog sata, silikona i mišića, Za njen izgled je malo reći da je napadan i upečatljiv.

Džo Džo je iz Kanzasa, a modelingom je počela da se bavi 2013 Iako ima nepunih 30 godina, već uveliko koristi botoks, a imala je i niz eststeskih korekcija.

Instagram zvezdu krase impozantne veštačke obline, koje sa njenom ženstvenom figurom peščanog sata ostavljaju bombastičan utisak,poznati model je veoma popularan na Instagramu i njena popularnost na ovoj društvenoj mreži imala je nagle skokove.

Tako je Džo Džo 2014 imala 800 pratilaca, samo dve godine kasnije čak 3,5 miliona,taj rast se nastavio pa je danas prati čak 7,7 miliona ljudi,u međuvremenu je atraktivna Amerikanka koja pasionirano trenira, postala i zaštitno lice poznatog fitnes brenda.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...