Hoda se izvinila svima, jer ipak je to bio uživo nastup pred brojnom publikom.

Hoda Kob (55) američka voditeljka se rasplakala u jednoj tv emisiji, nakon emotivnog intervjua sa zvijezdom NFL-a Druom Brisom, u kojoj mu se zahvalila na velikodušnosti zbog toga što je donirao iznos od pet miliona dolara žrtvama korona virusa u Luizijani.

Majka dvoje djece bila je savladana emocijama nakon što je prekinula intervju s kvoterbekom Nju Orleans Seintsa i do te mere je bila uznemirena da nije mogla da nastavi s govorom, a dalji tok razgovora nastavila je njena poslovna koleginica Savana.

Samo nekoliko sekundi nakon što je završila razgovor sa Druom, koga je pohvalila da nadahnjuje velikodušnošću i ljubaznošću čitav svet svojom donacijom, umesto da nastavi dalje vođenje emisije, ona se okrenula prema kameri, kratko promrmljala, a zatim briznula u plač.

Hoda se izvinila svima, jer ipak je to bio uživo nastup pred brojnom publikom, a onda je u priču uskočila Savana, saosećajući sa Hodom. Upravo tada su kamere prikazivale Savanu, kako bi Hoda imala dovoljno vremena da se dovede u red i nastavi dalji tok dnevnog programa.

Hoda je rođena u Oklahomi, a veći dio svog života je provela u Nju Orelansu, gde je radila kao voditeljka za CBS vesti od 1992. do 1998.

Hoda često govori o tome kako se u to vreme zaljubila u gradu, a inače dugo je bila posvećena navijačića Druovog tima, Nju Orleans Seints-a.

Novi.ba/Srbijadanas.com

Više saznajte na izvornom linku: – VODITELJICA, MAJKA DVOJE DJECE BRIZNULA U PLAČ KAD JE PRIMILA POZIV UŽIVO U EMISIJI: Nije mogla dalje da nastavi kad je čula OVO (VIDEO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.