Svi se rado sjećaju emisije “Sve za ljubav” koju je godinama vodila ljepotica Katarina Šišmanović. Voditeljka je bila ljubav moćnim muškarcima, a posljednjih godina uživala je u romansi sa jednim od najmoćnijih ljudi – Goranom Stamenkovićem.

Nakon što su stavili tačku na romansu, Katarina je izjavila:

“Goran i ja smo oduvijek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo riješili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živjeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze.

Jedino što za njega mogu da kažem jeste da je posljednjih osam godina bio važan dio mog života.Ne poznajem osobu koja nije voljela i bila povrijeđena. Svako od nas je imao taj trenutak neke povrijeđenosti ili fatalne ljubavi. Kad neko kaže fatalna ljubav, zvuči kao idealna ljubav, a fatalna ljubav je sve samo ne idealna”, rekla je Katarina tada, a na pitanje da li je spremna za novu romansu odgovara:

Za sve je potrebno pravo vrijeme i pravi trenutak. Ja mislim da se osobe pojavljuju u našem životu onda kada bi trebalo da se pojave tako da vjerujem da će se i to desiti onda kada je potrebno da se desi.

Voditeljka je u jednom momentu odlučila da se povuče sa TV ekrana:

” Istekao mi je ugovor sa “Emotionom”, ne radim više tamo i neću voditi “Sve za ljubav”. Neću više raditi, odlučila sam da napravim pauzu. Upisala sam master na političkim naukama i želim malo da se odmorim. Umorila sam se poslije devet godina putovanja”, kaže Katarina.

Ipak, ona se krajem . godine vratila na ekrane i to u kvizu “Ko je na vrhu”, koji je vodila sa Milanom Kalinićem.

Katarina je predah od obaveza ovog ljeta potražila u Dubaiju, a sudeći po fotkama koje kači na Instagram i te kako uživa (Kurir) .