“Vraćam se prije neki dan kasno uveče sa nekog rođendana. Ulica do moje zgrade je osvijetljena ali dosta duga i vodi kroz šumu. Iz daleka vidim trojicu mladića kako idu prema meni. Imala sam loš osjećaj pogotovu kad sam shvatila kako se nešto dogovaraju.

Približavajući se, sve sam više usporavala korak, a takođe i oni. Kad smo bili na 2 koraka, prepriječili su mi put. Dečko koji je stajao ispred mene bio je u vidno pripitom stanju i pitao me Mala, kud si krenula tako kasno, da li bi htjela malo zabave? Rekla sam im da se upravo vraćam sa zabave i da mi oslobode put.

Dobićeš ti zabavu htjela ti ili ne.. reče jedan dok mi je treći komentarisao haljinu.

Adrenalin mi je jurnuo kroz vene kad sam shvatila da sam u velikoj opasnosti. Rekloh da imam crni pojas i da ne bih voljela da prvi put iskoristim to znanje… na šta su oni počeli da mi se rugaju i smiju i govore kako to sigurno nije tačno jer sam tako krhka… Da skratim..Jedan je u gipsu, druga dvojica sa modricama, a ja pocijepala haljinu.”

Izvor: Komični statusi

Više saznajte na izvornom linku: – “Vraćam se prije neki dan kasno uveče sa nekog rođendana…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.