Konjic je grad u Federaciji BiH sa najviše zaraženih koronavirusom – 22. Svi zaraženi su povezani sa obilježavanjem 70. godišnjice kompanije “Igman”. Prema posljednjim informacijama, stotine ljudi je u kućnoj izolaciji. 

Reporteri “Avaza” večeras su posjetili ovaj gradić. Kao i u ostatku države, ulice su puste, samo krstare policijske patrole. S omiljenog pogleda na grad Konjic, odakle smo snimali i staru ćupriju, neugodnu tišinu prekidao je laveža pasa.

Pogledajte video.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Vrijeme stalo, čuje se samo lavež pasa / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.