VRIŠTI I PLAČE: Anđela napušta Zadrugu!

Alo.rs
Učesnica ``Zadruge`` Anđela Veštica je vratila bubicu i u suzama napušta rijaliti... Najavljivala je da će napraviti haos onima koji su je nominovali, ali i uopšte u ``Zadruzi``, a desilo se upravo suprotno. ``Ja ću se vratiti i pola vas ispratiti`` - poručila je ostalim takmičarima Veštica kada je saznala da je nominovana.

Tako je to bilo prije dva dana, a Anđela Veštica je jutros napravila skandal na imanju. Gotovo sat vremena je histerisala, vrisštala i plakala, nakon svađe sa bivšim ljubavnikom Nemanjom Đerićem Đeksonom, koji ju je pobijedio u direktnoj borbi za nominacije pošto su oboje bili potrčci.

Izgleda da Đekson nije “nebitan“ za Anđelu i da nije istina da “ne osjeća ništa prema njemu“, a to je nagovijestio i njen prijatelj Nebojša koji je sinoć gostovao kod Dušice Jakovljević za vreme izbacivanja. U jednom trenutku, voditeljka je tražila komentar na Anđelin odnos sa Đeksonom, sa kojim je nekoliko puta imala sek*ualne odnose pred kamerama, a njen drug je rekao nešto što niko u studiju nije očekivao.

– Ona je iskrena. Kada nešto naumi, ona to uradi. Nema blama, šta će ko reći. Ona se zaljubila u Đeksona – kroz smijeh je izjavio Nebojša, a da u tim riječima ima istine pokazala su naredna dešavanja.

Zadrugari su komentarisali jedni druge poslije izbacivanja, a Đekson i Anđela su se posvađali, nakon Nemanjine izjave da je na nekoliko zadrugarki vršen pritisak prilikom nominacijama u kojima su se međusobno sukobili kao potrčci.

– Ti ne kapiraš, kralju, neke stvari! Ja protiv tebe nemam ništa loše. Ja u tebe nisam zaljubljena. Mi smo završili. Što se mene tiče ti si vazduh! Ja tebe neću više da slušam. Napuši mi se k*rca – rekla je Anđela.

– Ja  vrlo dobro znam kako razmišljaš. Tebi je pao ego. Brate, svi znamo da si rekla u svlačionici da si zaljubljena u mene. Ti si toliki jadnik da pjeniš na ljude. Ne vole te ljudi, napolju imaš malo glasača – izjavio je Đekson.

Sve to je začuđujuće mnogo pogodilo naizgled “ledenu“ i nedodirljivu Anđelu Vešticu. Ona je u suzama napustila sastanak, a onda je počelo sat vremena drame. Plakala je, vrištala, bila je gotovo na ivici nervnog sloma, a sve je bilo mučno za gledanje.

Iako su je tješili Luna Đogani i Sloba Radanović, a potom i Lepi Mića, ona je vikala kako hoće kući i da za nju nema smisla rijaliti.

– Ti Luna imaš Slobu kao podršku. Ja nemam nikoga! Vas dvoje ste u redu, ali ja nemam svog muškarca, svog dečka. Boli me nepravda, to je nešto što me najviše povređuje. A onaj Đekson, proklet da je, pa ja sam ga dva dana prije Zadruge ubedila da uđe na imanje i sve cake mu rekla, a on meni tako. Neko u koga sam vjerovala, hej! Ovo je kraj! Idem iz “Zadruge“, hoću kući – ponavljala je kao u magnovenju, skinula bubicu i rekla “vraćam je“, i nastavila da plače i da se naglas žali.

A da li će Anđela napustiti Zadrugu ili će poslušati savjete Lune, Slobe i Miće koji su joj rekli da ostane, da je Nemanja nebitan i da je ona ta koja može da mu udari kontru, ostaje nam da vidimo.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...