On je kazao da će, kao pristojan čovjek, novoizabranom predsjedniku Hrvatske, kada budu proglašeni zvanični rezultati izbora, poslati telegram…

“Ne očekujem ništa” – ovim riječima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio na pitanje o tome kakav odnos očekuje da će Hrvatska imati prema Srbiji, kada je za šefa države izabran nekadašnji premijer ove zemlje Zoran Milanović.

– Kada je riječ o Hrvatima, neka oni rade svoj posao, mi ćemo svoj. Nisam uplašen njihovim pretnjama iz kampanje i uvredama. Srbija se nalazi na evropskom putu, bez obzira na izjave ministra Aleksandra Vulina da treba preispitati taj put – rekao je Vučić.

On je kazao da će, kao pristojan čojvek, novoizabranom predsjedniku Hrvatske, kada budu proglašeni zvanični rezultati izbora, poslati telegram sa sadržajem: “Čestitam vam na izboru za predsjednika Republike Hrvatske”.

– Danas je Badnji dan, sutra Božić i ne priliči da izgovaram teške riječi. Naslušao sam se raznih uvreda, optužbi, laži i neistina koje su dolazile iz te države tokom izborne kampanje na njegov i račun Srbije. Sebe sam naterao da ćutim i ni reč neću da im kažem, osim da ćemo da reaguje samo još većim radom – rekao je predsednik Srbije.

Kako je kazao, slušao je uvrede od toga da je “Srbija šaka jada, da sam ja ratni kabadahija, da je Srbija slaba za Hrvatsku”…

– Želim Hrvatskoj svako dobro, ali isto tako želim i Srbiji da uvijek ima dvostruko veći privredni rast od te države – istakao je on.
 

Više saznajte na izvornom linku: – VUČIĆA PITALI ŠTA MISLI O NOVOM PREDSJEDNIKU HRVATSKE: Progutao je knedlu i ovo rekao, KAD MILANOVIĆ ČUJE NASTAT ĆE HAOS! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.