VUKLA ga po dvorištu: Zerina skočila na Baneta, 0BEZBJEĐENJE ih razdvajalo! (VIDEO)

alo.rs
Nakon što je Bane Čolak stao u odbranu Marijane Zonjić, i suprostavio se bivšoj djevojci Zerini Hećo, ona mu je udarila šamar. Ali tu nije bio kraj. Pored toga što ga ošamarila i pljunula, Zerina je Baneta uhvatila iz sve snage počela da mu cijepa majicu.

Nakon što je Bane Čolak stao u odbranu Marijane Zonjić, i suprostavio se bivšoj djevojci Zerini Hećo, ona mu je udarila šamar.

Ali tu nije bio kraj. Pored toga što ga 0šamarila i pljunula, Zerina je Baneta uhvatila iz sve snage počela da mu cijepa majicu.

– Je l’ tebi ovo smiješno? Još jednom me nazovi mamicom. Kunem ti se mojom kćerkom Sarah, razlupaću ti glavu – vikala je Zerina.

– Ti si za mene vazduh. Majko nemoj tako da se ponašaš, u sedam sati na televiziji cijepa majicu – provocirao je Bane.

Obezbjeđenje je sve vrijeme bilo u pripravnosti i stajalo je između njih, kako ne bi prešli granicu. Adam Đogani je pokušao da smiri Zerinu, a onda mu je ona ispričala zbog čega ju je Čolak najviše iznervirao.

– Staje na stranu ku** e ti ne. Juče mi je rekla cura da su se dopisivali i da su bili u dobrim odnosima, on to juče potvrđuje. Napolju mi to nikada nije rekao. Klošar jedan, sve laže – urlala je Zerina.

(Alo.rs)0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...