Kako je došla do statusa žene fudbalera?

Wanda Icardi vjerovatno je najatraktivniji menadžer u svijetu fudbala.

Kontroverzna Argentinka supruga je i menadžerica zvijezde PSG-a Maura Icardija, a svojim izjavama i postupcima se maksimalno trudila da uvijek bude u centru pažnje.

Wanda se ‘proslavila’ nakon što je bivšeg supruga Maxija Lopeza prevarila sa današnjim mužem Maurom Icardijem, a i ranije su je optuživali da je spavala s mnogima kako bi uspjela u životu.

Argentinska voditeljica Mirtha Legrand 2018. godine je otkrila kako je Wanda završila u krevetu Diega Maradone.

“Ručala sam u jednom hotelu i kada sam izlazila prišla mi je Wanda i pitala me: Zašto me ne zoveš u emisiju? Odgovorila sam: Jesi li ti ona što je imala seks s Maradonom? Niste mi dopustili cijelu noć da spavam'”, ispričala je tada Mirtha i nastavila je:

“Bila sam u predsjedničkom apratmanu, a oni odmah pored mene. Toliku su buku pravili da nije moglo da se spava. Čak su i namještaj pomjerali, nije mi jasno šta su sve radili”, istakla je ona tada.

Wanda je naravno odbila ove navode i tvrdi da su laž, ali samo ona i Diego znaju je li se zaista nešto dogodilo.

Wanda žestoko odgovorila Maxiju: Ako se djeci šta desi bolje je da to bude u ItalijiRazlog je činjenica da su ona i njen sadašnji muž Mauro Icardi iz Pariza otišli u Italiju i to u žarište koronavirusa – Lombardiju.

“Odvela si našu djecu u žarište. Na osnovu čega si prekinula karanti za vrijeme pandemije? Odvela si ih Lombardiju bez razmišljanja o posljednicama. Šta ti prolazi kroz glavu kada je najvažnija stvar zdravlje naše djece. Ti si majka petero djece, ali čini se da ti to ne primjećuješ”, poručio je Maxi.

Wanda je očekivano poslala odgovor bivšem mužu.

“Svi igrači su otišli iz Pariza. Mi smo sada Italijani, pa smo i mi otišli svojoj kući. Ako se djeci nešto i desi, više bih voljela da im se desi u Italiji nego u inostranstvu”, istakla je Wanda i zatim je napala bivšeg muža.

“Maxi veoma dobro zna gdje živimo. U našem malom mjestu u blizini Coma ima malo zaraženih. Tu imamo i pedijatra kojeg poznajemo i s kojim se stalno konsultujemo Mogli smo privatnim avionom da odemo u Argentinu, ali smo odlučili da u dva automobila i putujemo samo 750 kilometara i non-stop smo pjevali”, rekla je ona i zatim je zaključila:

“Maxi, umjesto da se raduješ mojoj pažnji prema djeci, ti kritikuješ bez osnova”.

Wanda s Maxijem ima troje djece, a iz braka s Maurom dvoje. Sva djeca žive s njom i Maurom.

(sportsport.ba)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.