Obećano – napravljeno. Tyson Fury je u duhu svojih najava o nokautu Deontaya Wildera uništio američkog boksača i tako mu nanio prvi poraz u njegovoj sjajnoj profesionalnoj karijeri. ‘Bronze bomber’ je za poraz optužio, ni manje ni više, nego li 20 kilograma težak kostim u kojemu je ušao u ring.

– Ma Fury me nije niti ozlijedio, ali mi je kostim bio pretežak i zbog njega nisam osjećao noge od početka borbe – požalio se Amerikanac na kostim koji je nosio u čast mjeseca u kojemu se obilježava povijest afro-američkog naroda. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Just got some information, Wilder did not have a broken jaw as some have speculated, nor did he have a broken ear drum. He had a 2 centimeter cut in his ear that took seven stitches to close.

— Kevin Iole (@KevinI) February 23, 2020

– Dao sam sve od sebe, ja sam ratnik, to svi znaju, ali nisam osjećao noge i znao sam da je to zbog kostima. Obukao sam ga dan ranije, ali nisam mislio da će biti toliko teška. Baterije, kaciga, sve skupa je težilo oko 20 kilograma – pojasnio je.

Foto: Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

JE LI U PRAVU?

Tata Fury iznenadio: Sine, bilo je dosta, vrijeme je za mirovinu

No, koliko je Wilderu teško i da je samo pitanje trenutka kada će pasti, uvidio je i njegov tim koji je bacio ručnik u ring u sedmoj rundi, na što je Deontay iznimno ljut.  Najavi je za Yahoo Sprot da će razgovarati s njim o mogućem otkazu ili ostanku.

KLASAN POTEZ FURYJA

Wildera su šivali u svlačionici: ‘Borac si, Bog te blagoslovio…’

– Davno smo pričali o tome i dogovorili smo se da ne postoji situacija u kojoj trebaju baciti ručnik. To je stvar principa. Ja sam ratnik, šampion, vođa, hoću izaći na svoje bojno polje – pomalo ljutito je prokomentirao poraženi.

Inače, Fury je došao u kostimu kralja, a kao kralj i pobjednik izašao iz ove borbe.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Foto: Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL


Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Wilder objasnio zašto je izgubio protiv Furyja / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.