Obožavatelji ga sada nazivaju prevarantom i gubitnikom.

Obožavatelji ga sada nazivaju prevarantom i gubitnikom.

Australski YouTuber Jamie Zhu razbjesnio je svoje fanove nakon objave videosnimka gdje lažira povredu kako bi dospio u poslovnu klasu.

Ovaj dvadesetogodišnjak počinje svoj video “Kako BESPLATNO letjeti poslovnom klasom” objašnjenjem da mu slijedi veoma dug međunarodni let. Na videosnimku je prikazano kako u jednoj trgovini kupuje zimske čizme, takozvane ”moon boots”, koje je obuo kako bi stvorio privid slomljenog članka (UNILAD).

Zatim se ukrcao na avion i požalio da mu noga ne može stati između sjedala ekonomske klase.

Jamie je upitao stjuardesu može li se premjestiti na drugo sjedalo, nakon čega nastupa kadar u kojem se YouTuber smješka u kameru, sjedeći u poslovnoj klasi, dok ga osoblje obavještava da stiže hrana.

Neki od gledatelja videosnimka posumnjali su da je riječ o šali i da je Jamie sve vrijeme imao karte za poslovnu klasu, ali je YouTuber kasnije u jednom televizijskom programu potvrdio vjerodostojnost snimka.

Čim se našao u poslovnoj klasi, Jamie se riješio zimskih čizama, uživajući u blagodatima raskošnije usluge.

Ni sam nije mogao vjerovati da mu je prevara pošla za rukom, iako su njegovi obožavatelji bili manje impresionirani.

Uslijedila je lavina komentara u kojoj je YouTuber prozvan škrticom, prevarantom i neiskrenim gubitnikom bez poštovanja.

Gledatelji su istaknuli da je to što je Jamie Zhu učinio zloupotreba usluge i da je oštetio nekoga kome bi takva pomoć zaista bila potrebna.

YouTuber se ogradio od optužbi, a kritičarima je poručio da nauče što je šala.

Više saznajte na izvornom linku: N. I. – YouTuber na meti kritika jer je lažirao povredu zbog boljeg mjesta u avionu / (klix.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.