Bivši košarkaš Partizana Nemanja Bezbradica pretučen je u Jakovu i na ulici je nađen bez svijesti u nedjelju. Beogradska policija intenzivno traga za D. S. koji se sumnjiči da je u nedjelju pretukao Bezbradicu.

Nemanja je javnosti poznat kao bivši dečko pjevačice Dare Bubamare koja se nakon njegovog prebijanja oglasila za Pink.rs i izjavila kako se njih dvoje nisu vidjeli oko godinu dana.

-Nemanju i mene povezuju strast i odličan s*ks. Pravi je zavodnik i zna kako da zadovolji moju ludačku energiju. To mi jako prija i jednostavno smo kompatibilni. Sportista je, fizički je jak i izdržljiv u krevetu – rekla je Dara kada su je 2017. godine pitali za Bezbradicu.
Bezbradica je košarku počeo da igra u FMP-u, ali je još kao junior napustio taj klub. Zatim je nastavio da igra za OKK Beograd, a prije nego što je stigao u Partizan nastupao je jednu sezonu za BKK Radnički.

Za Partizan je igrao od 2013. do 2015. godine, a poslije odlaska iz Partizana, Bezbradica je u decembru 2015. godine potpisao ugovor za Zrinjski. Već u martu 2016. napustio je taj klub i otišao u italijanski Vareze.

Dok je bio član Partizana trener Duško Vujošević ga je čak i izbacio iz ekipe, jer nije bio zadovoljan njegovim shvatanjem uloge u timu.

 

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba