Dok traje izolacija zbog koronavirusa, ljudi širom svijeta moraju se privremeno odreći starih navika, kao što su odlasci na kafu, u kino, na plažu, ali i u teretanu. Ipak, te zabrane očito ne vrijede za svakoga, barem ne za Dženifer Lopez (Jennifer). 

Latino diva i za vrijeme karantene ne prestaje s treninzima. Paparaci su je “ulovili” ispred teretane u Majamiju u koju inače ide, a s njom je došao i njen zaručnik Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez).

Pjevačica je obukla crvene tajice, a pozornost je privukla crvenim topom kojim je istakla atribute. Kosu je svezala i nosila je sunčane naočale.

No, ono što je zanimljivo je da teretana, zbog pandemije koronavirusa, uopće nije radila. Na vratima se jasno vidio natpis: “Teretana nije otvorena. Ostanite kod kuće na sigurnom”.

Kako prenose američki mediji, iako su sve teretane zatvorene, ovu su otvorili samo u Lopezine privatne svrhe. Ona je svoj trening odradila i tako izazvala bijes američke javnosti.

– Samo za bogate i slavne! Ovo je sramota, znači sve može kada se plati? A mi smo svi kući – samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Atraktivna Dženifer se na ovakve komentare ne obazire, već se samo smješka, trenira i uteže pokazujući vitku liniju na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i duplo mlađe kolegice.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Za Džej. Lo otvorili teretanu, a ostali moraju biti u izolaciji / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.