“Za godinu i po dana veze nikada dečku nisam dirala telefon niti tražila da mi pokazuje poruke i slično, nekako sam prosto dala sebi taj luksuz da mu vjerujem i nisam htjela da ga provjeravam nikada. 

Prije neko veče došao je da prespava kod mene, zaspao je prije mene a mene kao da je uhvatio neki nemir, okrećem se i ne mogu da zaspim, ne mogu da budem mirna prosto. 

Tu ja dođem u iskušenje da mu pogledam telefon. Da skratim priču otključala sam ga jedva, uđem u poruke na Instagramu kad imam i šta da vidim. Prepiska sadržaja sa nekom djevojkom, vidno joj se upucavao, udjeljivao komplimente i tražio joj da se vide. 

Znam da nikada ne briše poruke i to je bila jedina prepiska koju sam našla u tom kontentu koja je nastala taj dan. 

Ujutru sam ga samo zamolila da mi se ne obraća više i da je među nama gotovo. Mi žene stvarno imamo neki instikt za te stvari i umijemo da osjetimo kad nešto nije kako treba, a tad sam se po prvi put na svojoj koži uvjerila u to.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Za godinu i po dana veze nikada dečku nisam dirala telefon niti tražila da mi pokazuje poruke” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.