Predsjednik Sampdorije Masimo Ferero (Massimo Ferrero) smatra da je situacija u Italiji toliko ozibljna da se više ne treba nadati nastavku Serije A.
 Još ranije je kod nekoliko igrača kluba iz Đenove zabilježen koronavirus. 

– Skudeto? Znam da bi me Klaudio Lotito (Claudio Lotito, predsjednik Lacija, op. a.) ubio što ovo kažem, ali radi se o životima ljudi, za mene se sezona ovdje završava. To je pravac u kome treba da razmišljamo. Mislim da treba misliti o sljedećoj sezoni, ne o ovoj – rekao je Ferero. 

Italija je pandemijom koronavirusa najviše pogođena država Evrope. Ukupno je u ovoj zemlji zaraženo 69.176 osoba, a dosad je zabilježeno 6.820 smrtnih slučajeva.

Sve o koronavirusu čitajte na ovom linku: https://avaz.ba/tag/82572/koronavirus


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Za mene se sezona ovdje završava / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.