U Bihaću je danas zasjedao Kolegij Skupštine Unsko-sanskog kantona (USK) radi utvrđivanja termina sjednice Skupštine USK.

Članovi Kolegija su za narednu sedmicu zakazali dvije sjednice Skupštine USK. Prva od njih, svečana sjednica povodom Dana Kantona, bit će održana u srijedu, 27. maja.

Dan kasnije, odnosno u četvrtak 28. maja bit će održana i deveta redovna sjednica Skupštine, koja će biti zatvorena za javnost, a na dnevnom redu će se naći zakoni, programi rada i izvještaji koji su zbog pandemije korone virusa bili na čekanju.

Podsjećamo, posljednje skupštinsko zasjedanje bilo je prije dva mjeseca, kada je usvojen Budžet USK za ovu godinu.

Izvor: Biscani.net / RTVUSK

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.