Poznati supermodel i Viktorijina anđelica, 26-godišnja Chanel Iman, snimljena je na plaži u Miamiju kako uživa u društvu svog dečka Sterlinga Sheparda, piše “Story.hr”.

Lijepa manekenka minijaturnim je bikinijem istaknula svoje duge noge i vitku figuru, no pokazala je i nešto što nije namjeravala. Vješto oko paparazza uočilo je da je atraktivna crnka ‘savršeno nesavršena’ baš poput ostalih ‘običnih smrtnika’. 

Unatoč treninzima, zdravoj prehrani i prilično aktivnom životnom stilu, Chanel se poput svih drugih žena bori s dosadnim masnim stanicama. Lijepa manekenka na plaži nije obraćala pažnju na taj beznačajni nedostatak i bezbrižno je uživala s dečkom. 

Chanel je postala poznata sa samo 16 godina kada je objavljena njezina prva naslovnica za magazin Vogue. Zahvaljujući tome što se mlada našla u svijetu visoke mode i bila okružena vrhunskim stilistima i modnim kreatorima, razvila je izuzetan modni stil, a ostvarila je i svoj san da postane Victorijina anđelica. Chanel je poznata i po tome da je javno progovorila o rasnoj diskriminaciji u modnoj industriji. U svom je hrabrom istupu za magazin The Times otkrila kako stvari zaista funkcioniraju u carstvu mode i kako ju modni agenti nisu samo jednom odbili zato što je tamne puti. 

Međutim, ona nije jedina. I ove slavne dame muku muče sa celulitom:

1. Reese Witherspoon

2. Tara Reid

3. Anne Vyalitsyna

KAD VIDITE KO JE NA SLJEDEĆOJ STRANICI ZANIJEMIT ĆETE—–>

Više saznajte na izvornom linku: – ZA NJU KAŽU DA JE NAJZGODNIJA ŽENA, A OVO SU NJENE NOGE: Celulit pršti na sve strane, a tek kad vidite ostatak (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.