Zaboravite 69, pozu 77 morate isprobati!

cosmopolitan.hr
Jeste li čuli za pozu zvanu žlica?

Jeste li čuli za pozu zvanu žlica?

Ona je savršena za tzv. lijeni jutarnji seks, jer ne podrazumijeva nikakve tjelesne akrobacije. zapravo je njezina prednost u tome što s vrlo malo pokreta i truda omogućuje savršenu stimulaciju žene i muškarca.

U ovoj pozi, koju mnogi nazivaju i poza 77, i muškarac i žena se okrenu na bok, s time da on leži iza žene i prodire odostraga. Žena bi trebala skupiti noge, što dodatno pojačava trenje i ugodu za oba partnera te istodobno na najbolji način stimulira klitoris te G točku!

Također, muškarac može slobodnom gornjom rukom dodatno stimulirati klitoris. Izvije li pri tome žena leđa omogućit će mu dublju penetraciju s time da njegovi bokovi i pokreti kreću od njezinih koljena prema stražnjici, a ne obrnuto!

 

Koliko kalorija trošimo tokom seksa i ljubavnih igrica?

Ok, svi znamo da je seks na mnogo načina bitan za naše zdravlje, i fizičko i emotivno. Naravno, znamo i da njime trošimo kalorije, no znate li točno koliko. Broj u svakom slučaju nije zanemariv, a o vama naravno ovisi koliko ćete kalorija sve skupa izgubiti.

Ljubljenje – 68 kalorija po satu: ne samo da ljubljenje zbližava, nego i gubi kalorije ako se ljubite nježno. Ubacite malo strasti i kalorije će još više ići dolje.

Skidanje – 8 kalorija: nije puno, ali nije ni za baciti, zar ne? Za bolej rezultate uvijek možete ubaciti neki novi ‘element’ dok se skidate.

Masaža – 80 kalorija po satu: Naravno, ako ste vi osoba koja masira partnera. U protivnome možete samo uživati, ne bi bilo fer da i ležeći gubite kalorije, zar ne?

Seks – 207 kalorija po satu: Zapravo, početna brojka jest 144 kalorije, no penje se sa svakim novih uzdisajem. Poza u kojoj je žena gore, osim toga, izvrsna je ‘vježba’ za bedra i stražnjicu, a kada svemu dodate orgazam (jedan, dva, tri…) – kilogrami se ‘samo tope’!

Oralni seks – 100 kalorija po satu: Super je što su ovdje svi na dobitku – i žene i muškarci!

OBLINE lijepe manekenke potpuno progutale minijaturni bikini: Snimila se sa svih strana, kako joj stoji?

Mlada manekenka ponosi se svojim oblinama, a niti njezini fanovi nisu ravnodušni na njih.

Demi Rose na Instagramu se pohvalila novim badićem, koji je na kraju imao tek sporednu ulogu. Minijaturni bikini na kraju su potpuno progutale njezine obline, a taj je prizor snimila iz više kutova.

Njezinih skoro sedam miliona obožavatelja ostalo je bez riječi, pa je većina komentirala sliku s emotikonima kao što su 🍑 i 🔥. Kako je uspjela fanove ostaviti bez riječi, pogledajte u nastavku.

🍑

Objavu dijeli Demi Rose (@demirosemawby) Svi 9, 2018 u 10:52 PDT

Foto: Instagram0

, , ,

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...