Bivši Zadrugar Filip Mijatov nedavno je objavio da je zaražen korona virusom i da je zbog toga bio hospitalizovan i Britaniji.

Mijatov je rekao da nije osjećap jake simptome te da je na njegovomprimeru korona samo “malo jači grip”. Ipak, one je, rema njegovim riječima, ipoštovao procedire i oveo u izolaciji odeđeni vremenski period.

Mijatov tvrdi da je izašaoiz bolnice i još jednom potvrdio da je imao blaže simptome te da niej bilo potrebe da bude na respiratoru.

Mijatov je u odgovorima na Instagram pitanja rekao i da ga je koronom zarazila izvjesna Italijanka, ali nije otkrio više detalja.
 

Više saznajte na izvornom linku: – ZADRUGAR OBOLIO OD NOVOG VIRUSA, PA PREBAČEN U BOLNICU: Sad se oglasio, ONA ME ZARAZILA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.