“Zaljubljen sam u jednu djevojku s kojom se družim već duže vrijeme. 

Ništa ne pokušavam niti pričam kome o tome jer je u vezi. U zadnje vrijeme se ponaša čudno, par puta sam primjetio masnice, povukla se u sebe. 

Policajac sam i to su znakovi žrtve nasilja. Nebrojeno puta sam pokušavao da izvučem nešto iz nje. Radio sam noćnu smjenu i dobili prijavu o nasilju. Kad smo stigli tamo, to je bila ona. Ležala je prebijena, u nesvijesti, neprepoznatljiva. 

Osjećao sam se tako bespomoćno. Bolnica, njen oporavak, pa onda terapije, bio sam uz nju. Napokon sam joj sve priznao, šta osjećam. 

Ona se oporavila, mene pustila sebi, sve nas je to ojačalo. Prsten sam pripremio, samo još da sve sredimo oko prosidbe, da to bude onako kako zaslužuje. Kao iz bajke, jer je ona moja princeza.”

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.