ZALJUBLJEN U 15 GODINA STARIJU: Pogledajte za kim Sloba ludi, a nije Rialda!

alo.rs
Pjevač Sloba Radanović non stop je u žiži javnosti.

Pjevač Sloba Radanović non stop je u žiži javnosti. Da li zato što ga proziva bivša žena Kija Kockar ili zbog nove pjesme, ili zato što zbog njega urla Luna, ali često se nekako sve oko njega vrti.

Ovoga puta nije riječ ni o jednoj od pomenutih dama, a ni o Rialdi koja se od nedavno pominje kao njegova nova djevojka, već je riječ o pjevačici Dari Bubamari.

Pjevač je jednom prilikom priznao da je bio zaljubljen u nju, a sad je i ona to saznala.

Dara se inače pojavila i na promociji novog Slobinog spota, a na pitanje da li joj se pjevač nekada udvarao i da li ja znala da je bio zaljubljen u nju Rada je rekla:

“Nisam znala za to, sad sam baš iznenađena (smijeh)! Sloba, osim što je dobar pjevač, on je prije svega jako dobar dečko, velika duša, vaspitan, kulturan… A na sve to sjajan pjevač, ja mu predviđam blistavu budućnost! I pjesma nova mu je top, stvarno”, nije štedjela komplimente Dara, koja je takođe otkrila da uskoro ona i Sloba kreću na zajedničku koncertnu turneju, budući da imaju zajednički menadžment, te da će biti u prilici da prodube svoje prijateljstvo.

Hrvatska starleta u bezobraznoj haljini sa dekolteom do pupka, atributi “izviruju” sa svih strana… (FOTO)

Hrvatska starleta Ava Karabatić prije nekoliko dana pojavila se na proslavi u haljini sa ogromnim dekolteom i nije se ni trudila da sakrije gole grudi koje su sve vrijeme ispadale!

Ava se pojavila na žurki magazina “Story” u svjetlucavoj ljubičastoj haljini sa jedne strane dugoj, a sa druge kratkoj, dok joj je dekolte išao sve do pupka…

Dok je pozirala, nije se ni trudila da sakrije gole grudi, pa čak ni kada su joj sijevnule i bradavice.

Ava se nije previše potresala oko toga, pa je i u “na izvol’te” pozi bila nasmijala i trudila se da ispadne što bolje.

A grudi? Koga još briga što nema ni brushalter, a ni što se ne trudi da ih sakrije, pa one “sijevaju” tako gole sa svih strana…

Evo još nekoliko fotografija:10

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...