“Ponašanje” jednog od najaktivnijih vulkana na Filipinima nije spriječilo Čina Vaflora i Kat Bautistu Palomar da se vjenčaju. Dim i pepeo koje vulkan Taal izbacuje, nisu poremetili planove zaljubljenog para pa su uprkos opasnosti izgovorili sudbonosno DA, a svadbene fotografije su im zaista spektakularne.

Fotograf Randolf Evan rekao je za BBC da su primijetili dim iz vulkana tokom priprema. Tog jutra, zvaničnici Filipina objavili su uzbunu zbog opasnosti koja prijeti i najavili su mogućnost eksplozivne erupcije.

Vulkan Taal nalazi se južno od prijestonice Manile, a osim fotografija sa vjenčanja, svijet su obišle i one na kojima se vidi da je bukvalno sve pod pepelom.

FOTO: Randolph Evan

FOTO: Randolph Evan


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Zaljubljeni Filipinci nisu dozvolili da im svadbu pokvari vulkan – Noob.ba / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.