Salma Hajek Arhiv
Zanosna Salma Hajek pozirala u Rovinju, fotografija dobila više od 400 hiljada lajkova

Stigla na snimanje filma “The Hitman's Wife's Bodyguard”, koji bi se trebao naći u kinima sljedeće godine

Avaz.ba

Salma Hajek (Hayek) sa svojim mnogobrojnim fanovima na Instagramu podijelila je dvije fotografije iz Rovinja, gdje je stigla na snimanje filma “The Hitman's Wife's Bodyguard”, koji bi se trebao naći u kinima sljedeće godine.

Holivudska zvijezda pozirala je u cvjetnoj haljini s raspuštenom kosom na brodu, a fotografiju je podijelila sa svojih više od 9,6 miliona pratilaca na Instagramu te je za manje od 24 sata dobila više od 400 hiljada lajkova za nju, a javili su joj se i brojni komentatori iz Hrvatske. 

Na setu holivudskog filma jučer su snimljeni Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds) te Samuel L. Džekson (Jackson), a potonji se oglasio i na društvenim mrežama, što su prenijeli i brojni strani mediji. 

– Ova lokacija izgleda obećavajuće. Hrvatska je lijepa na prvi pogled – napisao je Džekson na Instagramu nakon što je stigao u Rovinj te objavio tri fotografije iz tog istarskog gradića.

– Stigli smo na novu čarobnu lokaciju –  napisala je Salma Hajek uz fotografiju na kojoj je u Džeksonovom zagrljaju, prvu koju je podijelila iz Hrvatske.

View this post on Instagram

#behindthescenes #hitmansbodyguard2 📸 @samanthalopezs

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

(Autor: Avaz)