Iako se Mostarka Tea Bošković odavno odrekla profesionalnog bavljenja modelingom zbog posvećivanja svojoj prvoj ljubavi – psihologiji, fotoaparat je i dalje njen dobar prijatelj. A ne odmaže ni činjenica da je u dobrim odnosima s bh. fotografom Mariom Kleinom, koji je najčešće autor Teinih slika. 

Bilo da se fotografira u večernjim toaletama, dnevnim i sportskim izdanjima ili u kupaćim kostimima, Bošković ostavlja bez daha. Osim tijela koje je, sudeći prema komentarima pratilaca, bombastično, Teina ljepota je ono što razoruža svakoga. A tek skromnost. 

Nedavno je bila dio organizacije revija vjenčanica, a i sama je svojevremeno odradila fotošuting u bijelim haljinama.

Njen Instagram profil je pun inspirajućih citata u vezi s izgradnjom karaktera i jačanjem ličnosti.

– Ne potcjenjujte me. Znam više nego što govorim i primjećujem više nego što vi primijetite – jedan je od posljednjih citata koje je objavila.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.