Zaplesala je na svadbi u izazovnom kostimu, a svi gosti su gledali SAMO U OVO (VIDEO)

krajina24h.net
Trbušni ples ili orijentalni ples je naziv kojim se označavaju srednjoistočni i bliskoistočni plesni stilovi.

Trbušni ples ili orijentalni ples je naziv kojim se označavaju srednjoistočni i bliskoistočni plesni stilovi.

Sam naziv trbušni ples najverojatnije je izveden od francuske fraze dance du ventre ili ples trbuha. Većina modernih plesačica/a prihvatila je ovaj izraz kao povijesnu činjenicu, dok drugi gledaju na taj naziv kao na nešto što su izmislili turisti koji su posjetili područje Bliskog istoka u ranom 19. stoljeću.

U zemljama njegovog porijekla, djevojčice i dječaci počinju učiti plesati od rane dobi. Kao i kod mnogih drugih društvenih plesova, uči se neformalno kroz promatranje i oponašanjem starijih plesača tijekom proslava na slavljima kao što su vjenčanja i ostala društvena okupljanja za zabavu i veselje.

Danas zbog povećanog interesa za ovu plesnu formu, po čitavom svijetu su se počeli nuditi tečajevi za njegovo podučavanje, a i razvijati plesna studija za daljnje usavršavanje. Tako su osposobljeni plesači u stanju da podjele svoje znanje koje im je preneseno od izvornih plesača koji su stvorili takve plesne forme.

15 nevjerovatnih svadbenih fotografija: Recite zbogom pristojnosti ! Slika 6 je NEVJEROVATNA !!

Svadbene fotografije su sve uglavnom o tome da se uhvati savršeni trenutak i da pokažu neizmjernu ljubav između nvog muža i supruge. Nema šanse da takve fotografije budu provokativne i zločeste.

Neki parovi baš ne vole taj kliše da svadbene fotografije moraju biti fine i savršene te se potrude da one budu maksimalno zločeste i provokativne. U nastavku Vam donosimo galeriju svadbenih fotografija koja će Vas sigurno ostaviti bez teksta.

U nastavku Vam donosimo galeriju svadbenih fotografija koja će Vas sigurno ostaviti bez teksta.

 

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...