Starleta Soraja Vučelić važi za jednu od najzgodnijih žena koju su pokušavali osvojiti mnogi poznati muškarci. No, prema pisanju srbijanskih medija njenom šarmu nije odolio ni poznati američki reper Tyga.

 Naime, bivši dečko Kajli Džener, rijaliti zvijezde i članice najpoznatijeg Kardašijan-Džener klana, na sve načine pokušavao je da skrene Sorajinu pažnju, ali mu to ne polazilo baš za rukom.

 – Tyga je vidio Sorajine fotografije na internetu i odmah ju je pronašao i zapratio na Instagramu. Njene fotografije su mu se veoma dopale, pogotovo zato što Soraja veoma liči na njegovu bivšu djevojku Kajli Džener. Obje imaju pune usne, naglašene obline, velike grudi i zadnjicu, a takav tip djevojaka dopada se Tygi – priča izvor blizak Vučelićevoj.

 – Kada je Tyga zapratio Soraju, vjerovatno je očekivao da će mu uzvratiti istom mjerom, ali to se nije dogodilo, tim prije što ona nikoga ne prati na Instagramu. U prvi mah nije ni znala ko je Tajga, te nije ni obratila pažnju na njega – priča izvor blizak Vučelićevoj i dodaje da je reper onda uradio nešto što joj je upalo u oči.

 – U jednom periodu Tyga je Soraju nekoliko puta zapratio i otpratio, najvjerovatnije kako bi je isprovocirao na reakciju, koja je izostala. Tada je saznala da je Tyga jedan od poznatijih američkih repera i da se dugo zabavljao sa Kajli Džener, sestrom Kim Kardašijan – kaže izvor i dodaje da ni to nije natjeralo Soraju da počne da prati Tygu ili da mu se obrati na Instagramu. 

– Njoj je u tom periodu bilo interesantno to što je Tajga svaki njen stori među prvima pregledao. Izgledalo je kao da jedva čeka da vidi njenu novu objavu, i to bi trajalo nekoliko dana. Onda bi je samo otpratio sa Instagrama i danima se ništa ne bi dešavalo. Ponovo bi je zapratio, opet bi prvi gledao sve njene storije i tako u krug – priča izvor na kraju.

 Da li će popularni reper dobiti starletinu reakciju, ostaje da vidimo.

 

Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – ZAPRATIO JE NA INSTAGRAMU, ALI ONA NJEGA NIJE: Soraja odbila poznatog američkog repera / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.