Tyson Fury i Deontay Wilder zaradit će za ovu borbu po 40-ak milijuna dolara, procjenjuju stručnjaci, a dođe li do treće, zaradu neće dijeliti pola-pola kao sada nego će Fury dobiti 60 posto.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

A borba u kojoj je Fury pobijedio Wildera i vratio pojas prvaka po WBC verziji bila je okršaj s najvećom zaradom od svih teškaških borbi u Las Vegasu u povijesti!

ŠTO NAS ČEKA U BOKSU?

Čeka nas spektakl! ‘Joshua i Fury će se boriti ove godine’

Promotor Frank Warren pohvalio se da je u dvorani bilo 15.816 gledatelja, koji su za ulaznice ukupno dali 16,916.440 dolara. Prevedeno, ulaznica je prosječno stajala malo više od tisuću dolara. I sve su rasprodane.

 

Da, i od toga boksači dijele zaradu. Pa ne čudi Furyjev vapaj:

Foto: Bradley Collyer/Press Association/PIXSELL

– Postoji samo jedno mjesto prikladno za našu iduću borbu: novi stadion Las Vegas Raidersa!

Taj se stadion za američki nogomet gradi i bit će otvoren na ljeto. Kapacitet će mu biti 70.000 mjesta. Pa vi zamislite zaradu…

ŠOU I NAKON POBJEDE

Fury poveo karaoke za 15.000 ljudi: Hoću treću, na stadionu!

Podsjetimo, Fury u ugovoru ima uvjet da mora prihvatiti treću borbu s Wilderom, a Amerikanac ima mjesec dana da se izjasni želi li je. Ako izazove prvaka, gledat ćemo ih i treći put. Možda stvarno na stadionu.

Više saznajte na izvornom linku: Ante Buškulić – Zarada od ulaznica na meču Fury – Wilder rekordna, Fury bi sad na stadion pred 70.000 ljudi / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.