Osveta se servira hladna, ali ako pitate Kejti Kolins njena životna mantra je – treba da se dobro ‘ladne! Verenik je ostavio tri meseca pre venčanja, iako je ona bila spremna da stane sa njim pred oltar. Umesto da padne u depresiju i započne život sa 15 mačaka uradila je nešto mnogo bolje.

Tomas Soter, Kejtin verenik, 2012. godine posle devet godina skladne veze je shvatio da ona nije žena njegovog života i ostavio ju je. Sve je bilo spremno za veliki dan i par je potrošio preko 25.000 funti, ali Tomas je priznao Kjeti da se viđa sa drugom devojkom i da više nema nikakve emocije prema njoj.

 

“Srce mi je bilo slomljeno, bila sam zbunjena, ali sam shvatila da sam dugo vremena živela u iluziji.

Nisam znala kuda će me život dalje odvesti. Zato sam odlučila da prodam kuću, automobil, sve vrednosti koje posedujem i spakujem svoj život u ranac i odem negde daleko”, ispričala je Kejti.

Kolins je sa jednim rancem obišla svet – Himalaje, vulkan u Čileu, severni deo Tajlanda i džungle. Njena priča je postala viralna na društvenim mrežama, a samim tim i njen Instagram profil. Kejti je iskoristila slomljeno srce, putovanja i napisala bestseler “The Lonley Hearts Travel Club” koji je inspirisan njenim putovanjima. “Iskreno, imla sam utisak da živim u nekom romantičnom i komičnom filmu. Singl devojka koja putuje svetom, nakon što ju je verenik ostavio. To je bila najbolja osveta. Srećna sam i već imam dogovor sa izdavačem. Pišem četvrtu knjigu”, dodaje Kejti.

Kejti Kolins je trenutno je jedna od većih faca na Instagramu, a njen verenik je singl – ostavila ga je nova devojka.

Dok bivši verenik samuje Kejti je napisala knjigu “Kako reći zbogom” i pronašla čoveka svog života sa kojim je prošle godine dobila sina. Ne kažu uzaludno da život piše romane.

Izvor: kurir.rs

 

Izvor: / novi.ba