Znamo da su nam ovi dani svima teški.

Znamo da se plašimo. Plašimo se za sebe, plašimo se za svoje najmilije, za komšije i poznanike, za najstarije i najmlađe. Plašimo se za društvo. Za svijet.

Znamo da su nam se preko noći dogodile promjene koje nismo mogli ni sanjati, a odjednom su postale naš novi način života.

Znamo da nas izjeda na stotinu sumnji i pitanja. Da vrtimo po glavi različite scenarije – one najbolje, najgore i sve između.

Znamo da nas muči ono nepoznato, da nas lomi neizvjesnost i čekanje. Kada će ovo prestati? Šta dolazi poslije?

Znamo da nam je potrebna nada koja će nas voditi, ona vjera u pozitivan ishod i brz završetak.

Da su nam potrebni smijeh, sreća i veselje. Nešto da odgana sivilo i olabavi grč u stomaku koji nosimo.

Da su nam potrebne ljepota i nježnost, topao dodir kome vjerujemo.

Da nam je potrebno vedro iščekivanje nečega lijepog što tačno znamo kad će nam doći.

A zašto si to ne bismo i omogućili?

U ovim danima kada nam je svima potrebno više njege, kada sitnice znače sve na svijetu i kada je zadovoljstvo rijetko, Anapharm ZU Apoteke dr Golić u saradnji sa kompanijom La Roche Posay su odlučili da nam daruju baš to.

Zato što su itekako svjesni da je lična higijena uvijek važna, ali rijetko kada značajna koliko u ovom periodu, omogućili su besplatnu dostavu za čitav niz proizvoda za higijenu i njegu lica, ruku i tijela. Pretvorimo taj već gotovo mrski zadatak u posebno vrijeme za sebe.

Razmazimo se onim poznatim, pouzdanim dodirom najfinijih sastojaka i opustimo se bar na trenutak. Obradujmo se i budimo veseli što možemo zapravo i da uživamo u nečemu tako svakodnevnom, a tako divnom.

Takođe, sa željom da nam što više izmame osmijeh na lice i usreće nas, simbolično su u ime ovih 20 dana ponudili i 20 proizvoda po 20% nižoj cijeni za koju takođe važi besplatna dostava.

Anapharm ZU Apoteke dr Golić dostavu vrše na teritoriji Bosne i Hercegovine, a naručena sreća nas pronalazi najkasnije u roku do 48 h. Podsjetimo se da neizvjesnost i iščekivanje itekako mogu biti lijepi i ugodni.

Iz sigurnosti i topline sopstvenog doma darujmo sebi ili nekome koga volimo tračak tako potrebne nježnosti i saznanje da neko brine o nama.

Više saznajte na izvornom linku: Saša Leper – Zašto sebi ne uljepšamo ovaj grozni period? / (lolamagazin.com).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.