Sramotno, poražavajuće, ponižavajuće, podlo, licemjerno…mogli bismo još satima opisivati ono što je SDP uradio u Srebrenici.
Predsjednik općinske organizacije Bego Bektić tereti se da je učestvovao u izbornim malverzacijama i prevarama a zahvaljujući tome znatno više glasova ima Mladen Grujičić aktuelni načelnik koji je poznati negator genocida.

Zato je Bektić danas i uhapšen.

Tužni smo i nesretni što su ljudi koji su preživjeli genocid radili za one koji ga negiraju, poručili su danas iz Inicijative Moja adresa Srebrenica.

Poništavanje izbora i održavanje novih je najmanje što se u ovom trenutku može učiniti.

Izvor: Hayat.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.