Poslije 14 godina, drugi teniser svijeta Rafael Nadalodlučio je da sa svojom izabranicom Meri Perelo  stane na ludi kamen, a nakon što su procurile fotografije, svi samo pričaju o vjenčanici.

Par je izgovorio sudbonosno “da” na Majorki pred nekoliko stotina zvanica, među kojima su bili Kristijano Ronaldo, Enrike Iglesijas, Ikera Kasilasa i mnogih drugih.

Iako zvanice nisu smjele da koriste mobilne telefone, fotografije para našle su put do medija.

Najviše pažnje medija privukla je vjenčanica koju je nosila mlada, a riječ je o dizajnu koji potpisuje Rosa Klara, a kojim je uspešno spojena prefinjenost i odvažnost.

Detalji u gornjem dijelu vjenčanice napravljeni su od divne francuske čipke, a ručno vezena tkanina je ukrašena nježnim i delikatnim uzorkom s cvjetnim motivima.

Donji dio je s druge strane veoma jednostavan, u stilu balskih haljina i izrađen je od svilenog krepa.

– Nevjerovatno smo ponosni što smo učestvovali u ovako važnom danu – rekla je dizajnerka.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.