Sukob zvijezde “Granda” i njenog izabranika bio je toliko žustar da je osoblje hotela moralo da reaguje i smiri strasti. Gotovo sav inventar u njihovom apartmanu bio je polomljen, srče je bilo na sve strane, a vika i dreka čula se sve do ulice. Tokom tuče, Andreana se slučajno posjekla po nozi i morala je da potraži pomoć ljekara. Sve to se dešavalo neposredno pred početak nastupa, kada su njeni muzičari uveliko stigli u klub prepun ljudi koji su je nestrpljivo čekali, piše Kurir Stars.

– Andreana je imala napad ljubomore zbog toga što je posumnjala da je Marko vara. Prvo je počela da ga napada, vrijeđa i psuje, a onda da ga gađa bukvalno svime što joj je palo pod ruku. On je pokušao da je urazumi i smiri, ali je svako njegovo pravdanje u njoj budilo sve veći bijes. Možete da zamislite koliko je bila razularena kada je uspjela sama da uništi namještaj, polomi stolice i da razvali namještaj u sobi – priča izvor blizak pjevačici i objašnjava kako je zaradila posjekotine.

– Dok je bacala stvari, slučajno se okliznula i pala. Nogom je zakačila razbijeno staklo na podu i rasjekla se. Bilo je mnogo krvi, rana je izgledala jezivo. Ona je krv sprala vodom, pa je otišla do ljekara, gdje su joj stavili zavoj – kaže izvor.

Za to vrijeme, menadžer kluba, ali i Andreanini muzičari pokušavali su da dobiju pjevačicu, ali se ona nije javljala. Nakon nekoliko sati, Čekićeva se na Instagramu izvinila onima koji su došli da je slušaju i objasnila da se rasjekla ali, naravno, nije rekla kako i zašto.

– Izvinjavam se mojoj publici i, naravno, lokalu u Budvi, ali ne mogu da nastupam večeras jer sam rasjekla nogu. Hvala svima na razumijevanju, volim vas – napisala je ona.

Podsjetimo, i Andreana i njen ljubavnik i dalje su zakonski u braku, on s Marinom Milošević, s kojom ima kćerku, a ona sa klavijaturistom Ivanom Miladinovićem. Markova žena oglasila se u medijima i rekla da je pjevačica “otimačica muževa”.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba