Gagi Đogani priznao je da se sistematskog koji se obavlja pred rijaliti nimalo ne plaši. Tom prilikom napomenuo je i da se narkotika u potpunosti otarasio, ali da je ostao na “blagim terapijama”.
“Bio sam narkoman, izliječio sam se. Zadnjih… četiri godine nisam više u toj priči. Ostao sam sa blagim terapijama – na antidepresivima i tablete protiv pritiska”, pričao je on za “Kurir”.

Kasnije, otkrio je da je pod pritiskom zbog kćerke Lune, odnosno zbog njenog života u “Zadruzi” koji je pomno ispratio. Van toga, kako kaže, zdravstveno se osjeća sasvim u redu.

“Pa, dobro sam. Ništa mi ne fali. Sve je u redu. Imam ja neku terapiju, to zbog Lune, zbog ove dvije godine što sam bio pratio, pa… zbog tog pritiska malo imam problem. Pijem tu neke antidepresive. To je normalno u mojim godinama. S obzirom kakav je i posao, čime se ja bavim, mislim da su svi na toj terapiji”, rekao je Gagi.

Što se tiče finansijske situacije, on tvrdi da mu na mjesečnom novou više od 500 eura i ne treba.

“Ja imam dovoljno za osnovne stvari, a to je da jedem, da imam za gorivo, da mogu da platim komunalije… Meni ne treba ništa! Ništa me drugo ne ispunjava da ja imam mnogo para, ozbiljno. Ja sam sve imao u životu. Mjesečno? 500 eura mi je sasvim dovoljno da mogu da budem zadovoljan, da iznesem tih mjesec dana i to je to”, tvrdi Gagi, koji zarađuje od nekolicine nastupa mjesečno.

“Zarađujem od mojih nastupa koje ja imam jednom, dva, tri puta u mjesec dana i to je to. Sad, hvala Bogu, kad budem ušao u ‘Zadrugu’ biće para. Uložiću u biznis, da se bavim muzikom, igranjem, za šta me je Bog dao“, bio je iskren Đogani za “Blic”.

Njegova kćerka Luna nedavno je uradila grudi, a o tome je brujala cijela Srbija. Što se njega tiče – nije morala, ali je i te kako podržao kćerkin potez i tu je za nju šta god da joj zatreba. Međutim, Marko Miljković i majka Anabela non-stop su joj “na raspolaganju”.

“Ona je presretna. Kući je, juče sam je posjetio. Malo je fiksirana u stanu… Marko je uz nju non-stop, mama, svi. Ima nas! Ona je stavila to zbog sebe, što se tiče mene možda nije ni trebalo, a ja sve poštujem šta ona želi i što hoće”, zaključio je Gagi.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.