STOPER Tottenhama Toby Alderweireld otkrio je kako ga je Jose Mourinho uspio nagovoriti da ostane u Spursima, kratko nakon što je zamijenio Mauricija Pochettina na klupi kluba.

“Za mene je Jose Mourinho nevjerojatan menadžer za igrače, netko za koga bi putovali osam sati na utakmicu u nedjelju nakon što vam se sin rodio. Takav osjećaj dobijete kad ste s njim, ne želite ga razočarati. Izgleda sada kao da sam sretniji kada je stari menadžer otišao te sam potpisao novi ugovor. Ali i tada sam bio sretan.

Nudile su mi se opcije i morao sam birati što želim. Što više opcija se otvaralo, jednostavno sam si rekao da želim ostati sa Spursima. Kada je Mourinho došao pitao me hoću li produljiti ugovor. Stvari su se brzo riješile jer ih je on ubrzao.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je kako mu nije bilo lako kod Pochettina koji mu nije davao prilike u prvoj ekipi.

“Uvijek boli kada ne igraš, a menadžer mi nikada nije dao razlog. No razumijem. Nisam lik koji će kucati na vrata i pitati: ‘Hej, što je sa mnom?’ Mislim da je to vrlo sebično. Uvijek sam mislio da ću pokazati zašto zaslužujem biti u momčadi i to sam napravio”, priznao je Belgijac, a njegove izjave prenosi Goal.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – “Zbog Mourinha bih putovao osam sati na utakmicu nakon što mi se rodilo dijete” / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.