Ona ima 33 godine, on 63. Pored emocija, spaja ih i ljubav prema komediji, jer su oboje odlični glumci u tom žanru. On je u ovoj priči Rouan Atkinson, nezaboravni Mister Bin (Bean), a žena koja je osvojila urnebesnog Britanca zove se Luis Ford.

Luis i Rouan su započeli vezu 2015, ubrzo nakon njegovog razvoda sa bivšom suprugom Sanetri Sastri, sa kojom je bio 23 godine u braku i sa kojom je ima dvoje djece.

Prvi susret mlade glumice i šarmantnog komičara desio se 2012., kad su se oboje pojavili u “Quartermaine`s Terms“. Ubrzo su se javile simpatije među njima, a novinarima nisu promakli njihovi susreti u Južnom Londonu. Rouan Atkinson je prvu suprugu, kćerku bogatog indijskog inžinjera, upoznao na “BBC“ gdje je ona radila kao šminkerka.

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.