ZBOG OVE RUSKINJE MUŠKARCI PADAJU U NESVIJEST: A da samo čujete koji joj je NADIMAK! (FOTO)

24h.ba
Ruskinja Lada Kravčenko je rijetka Instagram sorta. Mada, ona smatra da je još rjeđa sorta u svojoj zemlji. Sebe naziva "ruskim jednorogom" - djevojku koju je nemoguće pronaći u današnjim vremenima.

Ruskinja Lada Kravčenko je rijetka Instagram sorta. Mada, ona smatra da je još rjeđa sorta u svojoj zemlji. Sebe naziva “ruskim jednorogom” – djevojku koju je nemoguće pronaći u današnjim vremenima.

Ruski model i manekenka je stalno uposlena. Kad nema posla na modnim pistama i u editorijalima, ona vrijedno radi na svom izgledu. Ali, ona nije pristalica plastične hirurgije i tretmana za uljepšavanje, već treninga i samo treninga.

Heli Beri prkosi godinama: Glumica se skinula u provokativni bikini, i pokazala da joj godine ništa ne mogu.

“Kao model moje tijelo mora da je stalno zaposleno. To ga održava vitkim, jačim i atraktivnijim. Poslije mnogo godina rada recept za savršen izgled je – radite ono što je vaša pasija. Radite ono što ide uz vas. Radite ono zbog čega ćete se osjećati dobro sutra. Mene odlazak u teretanu raduje”.

“Ruski jednorog” prati preko 130.00 ljudi sa kojima dijeli momente svog života i pratioci su joj zahvalni što je njena parola – samo Majka priroda.

Aleksandra Subotić iz kabine izašla u peškiru, a onda je “slučajno” spao sa nje i uslijedile su vr*le scene! (FOTO)

Aleksandra Subotić od prve nedjelje “Zadruge 2” ne vodi pretjerano računa o tome da je široke narodne mase ne vide razgolićenu, a manjak pažnje pokazala je i prethodne noći.

Naime, Aleksandra je opušteno nakon tuširanja izašla u peškiru, da bi ga potom skinula i šepurila se potpuno gola po toaletu.

Tako su u prvom planu bile njene ogromne grudi, ali i guza koju je u krupnom kadru pokazala kada je obukla tanga gaćice…

David je bio sa njom u toaletu, na sreću obučen, a oboje su očigledno mislili da kamera ne snima golu Aleksandru, iako odavno ne postoji čovjek koji misli da se u Zadruzi nešto ne snima…

Dok je vježbala u teretani, Maca Diskrecija doživjela peh sa helankama, a zbog jednog detalja svi joj se smiju! (FOTO)

Rijaliti učesnica Maca Diskrecija svoje fanove na društvenim mrežama redovno počasti provokativnim fotografijama.

Ovoga puta Maca se snimala dok je vježbala u teretani, a njena guza je bila u prvom planu, međutim jedan detalj je baš svima zapao za oko.

Dok je Diskrecija radila čučnjeve, mogle su se primijetiti pocijepane helanke i to ni manje ni više nego na zadnjici.

S obzirom na to da je uživo prenosila video mnogi pratioci komentarisali su kako je doživjela bruku i sramotu zbog puknutih helanki.

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Muškarci koji imaju ovakve žene su 10 puta sretniji od ostalih!

Naučnici sa Univerziteta National Autonomous u Meksiku proveli su istraživanje kako bi utvrdili koji tip žena više usrećuje muškarce, a došli su do veoma zanimljivih rezultata.

Naime, iako mnogi pri izboru partnera gledaju na izgled, istraživanje je pokazalo kako je to zapravo najmanje bitna stavka.

Istraživanje je pokazalo kako su su muškarci koji imaju punašnije odabranice, sretniji od muškaraca koji su u vezama s mršavim ženama. I to čak 10 puta.

Muškarci koji imaju punašnije žene češće se smiju od muškaraca s mršavim suprugama, i znatno su sretniji. Mršave žene češće su rezerviranije, fokusiranije na izgled i manje ekspresivne što utječe i na njihov odnos s muškarcem s kojim su u vezi, navodi se u zaključcima.

Dodaju i kako punašnije žene lakše riješavaju probleme i konflikte u vezama.

BONUS SLIKE:6

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...