Iako je policijski čas u našoj zemlji uveden sa razlogom, policija i dalje ima pune ruke posla sa onima koji i dalje odbijaju da ispoštuju ove mjere, za njihovo dobro i dobro ostalih građana u borbi sa korona virusom.

U prilog tome ide i sinošnja scena u ulici u ulici Vojvode Stepe, gdje čovjek dok šeta psa, osim što ga zlostavlja, krši javni red i utf8
Više saznajte na izvornom linku: – ZBOG OVOGA SE IDE U ZATVOR, svi traže ovog čovjeka: POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO ZA VRIJEME POLICIJSKOG ČASA, HOROR! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.