Jedna od najzgodnijih voditeljki kod nas, Sanja Kužet, gotovo svake subote oduševi odjevnom kombinacijom koju ponese u emisiji “Zvezde Granda”…

Voditeljka je prilikom jednog od snimanja emisije odlučila da zasjeni apsolutno svaku takmičarku, a čini se i žiri.

A čini se i sve svoje koleginice pošto je obukla nikad kraću haljinu i istakla svoje savršene noge i stas.

Sanja obično nosi toalete sa izraženim šlicom, kako naprijed, tako i sa strane ili otpozadi, ali sada se odlučila za minijaturnu varijantu haljine.

Nakon snimanja, Sanja je uslikana kako sjedi sa prekrštenim nogama i pozira, a svi su gledali samo u njene noge. Uvjerite se zašto je gorjelo iza kulisa!

(Espreso.rs)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.