Sarajevska policija identifikovala je i uhapsila dva državljanina Alžira koji su osumnjičeni da su izvršili ubistvo migranta na Ilidži.

Naime, policija Kantona Sarajevo obaviještena je jučer u jutarnjim satima da je na području Ilidže pronađeno jedno nepoznato tijelo.

“Uhapšeni su smješteni u službene prostorije za zadržavanje te će nakon završene kriminalističke obrade tokom dana biti predati u nadležnost postupajućem tužiocu Kantonalnog tužilaštva KS”, naveli su u MUP-u KS.

Izvor: Klix.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.