BJEGUNAC od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić javio se na svom Facebooku na temu rezanja plaća u Dinamu zbog čega je nastao pravi kaos kod hrvatskog prvaka. Poslom su platili suradnici trenera Nenada Bjelice.

Gazda kluba, koji se u Međugorju skriva od presude za tešku pljačku tog kluba, objavio je fotografiju na kojoj je otkrio primanja stručnog stožera GNK Dinamo u zadnjih 20 mjeseci. Mamić je grafiku s plaćama stručnog stožera popratio porukom “Game over.”

“Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over”, napisao je Mamić. 

Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13 000 kuna, Žilina koja…

Posted by Zdravko Mamić on Monday, March 30, 2020

Podsjetimo, prošloga tjedna započela su previranja kod Modrih. Igrači predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem te stručni stožer pod vodstvom trenera Nenada Bjelice odbili su prijedlog o smanjenju plaća za vrijeme pandemije koronavirusa.

Dinamo je promptno potjerao Bjeličin stožer, time vjerojatno i trenera koji je klubu donio najveće uspjehe u zadnjih 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je pritom zabranio igračima i treneru medijska istupanja i praktički im vezao ruke, a brzo su izdali priopćenje sažeto u misao: “Bjelica i Ademi poslali su nam pismo. Kad oni kažu NE, mi nećemo govoriti DA.”

Međutim, prije tri dana se saznalo kako su Bjelica i igrači mimo klupskih glavešina hrvatskim bolnicama donirali 120 tisuća eura. Dinamo se pak isti dan javno pohvalio donacijom Crvenom križu i zagrebačkim bolnicama.

I to tako da su, dok je cijela Hrvatska u izolaciji zbog zaraze, sazvali presicu kako bi se pohvalili donacijom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Zdravko Mamić javno na Facebooku objavio plaće Bjelice i stožera: Game over / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.