Libanka Dana Voli Zajat nije uspjela da pronađe u radnjama vjenčanicu koja joj se baš dopada, pa je riješila da napravi nešto sasvim drugačije. Sama je nacrtala skicu toalete koja odgovara njenoj ličnosti i upustila se u proces izrade vjenčanice koji je trajao nevjerovatnih godinu dana.

Naravno, rezultat je vjenčanica koja bukvalno ostavlja bez daha.

Dana se za saradnju obratila libanskom brendu “Esposa”, čiji su joj ljudi izašli u susret i punih 365 dana radili na vjenčanici. Zanimljivo je da je samo ručno našivanje bisera i perli trajalo dva mjeseca – dakle, vjerovatno duže nego vaša posljednja veza!

Ona je čitav proces zabilježila i objavila na Instagramu, a kada je vjenčanica konačno bila gotova – postala je najveći modni hit na internetu.

Zapravo, vjenčanica se ljudima toliko dopala da je njen hešteg #doonieandsamer postao priličmo popularan i trenutno ima preko 700 objava na Instagramu!
 

Više saznajte na izvornom linku: – ŽENA IZ LIBIJE GODINU DANA ŠILA SVOJU VJENČANICU: Kad su vidjeli rezultat ostali u ŠOKU, NIJE MOGUĆE DA JE OVO SAMA NAPRAVILA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.