“Imam problem koji me boli, ali me rješenja bole još više. 

Već 2 godine sam zaljubljen u jednu djevojku, dosta mlađu od mene. Provodimo dosta vremena zajedno i svaki sekund proveden sa njom mi je dragocijen i najdivniji trenuci u mom životu. 

Osim vremena provedenim sa mojim autističnim sinom. Otkada smo dobili dijete prije 4 godine, žena ne spava sa mnom, izbacila me je iz bračnog kreveta, ja dobro zarađujem i obezbeđujem joj fin život. Ne pijem, postali smo više cimeri sa zajedničkim djetetom nego muž i žena. 

I rekla mi je da joj je želja da dobije novac na lutriji i da se razvede od mene, da ne mora da razmišlja o novcu. Ja, opet, smatram da sam vjenčan, ne varam ženu/cimerku, brinem oko djeteta i više nego ona (kupam ga, vodim ujutru u vrtić, uspavljujem jer više voli da ga uspavljujem itd). 

Ona brine o njemu kao bebister, 9-5 dok sam ja na poslu, onda poslije TV, izlasci. I tako živim nesretno zaljubljen, u nesretnom braku, ne mogu da se razvedem, niti da budem sa onom koju volim.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Žena me izbacila iz bračnog kreveta” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.