Davno je rečeno “ako ne možete pobijediti neprijatelja – pridružite mu se” tako je i u ljubavi. Paul Tapper, inženjer iz Newton Abbota u Velikoj Britaniji oduvijek je obožavao odlaziti u lokalni pub, ali njegova supruga Jayne (48) smatrala je da tamo provodi previše vremena pa mu je pub izgradila u dvorištu porodične kuće. Nazvala ga je ‘ The Doghouse Inn’. Ova majka troje djece i medicinska sestra po struci, osim što voli vidjeti supruga bliže kući, kaže da će u vlastitom pubu organizovati i zabave za prijatelje i porodicu. Moj suprug Paul je oduvijek volio svako malo skočiti u lokalni pub i nikako ga nisam mogla zadržati kod kuće, piše Mirror.

I tako, razmišljala sam i došla do ideje sagraditi vlastiti u dvorištu. Kada me pitaju gdje mi je suprug, kažem im ‘u kućici za pse’ (doghouse) – ispričala je. Otkrila je i koliko je to koštalo – Najskuplje je bilo izravnati dvorište i to je koštalo 15.000 funti (oko 44.870 maraka), a početna gradnja kabine došla je oko 2700 funti (oko 6.325 maraka).

– Moj suprug Paul je oduvijek volio svako malo skočiti u lokalni pub i nikako ga nisam mogla zadržati kod kuće. I tako, razmišljala sam i došla do ideje sagraditi vlastiti u dvorištu. Kada me pitaju gdje mi je suprug, kažem im ‘u kućici za pse’ (doghouse) – ispričala je.

Otkrila je i koliko ju je to stajalo

– Najskuplje je bilo izravnati dvorište i to je stajalo 15.000 funti (oko 132.000 kuna), a početna gradnja kabine došla je oko 2700 funti (oko 24.000 kuna). Što se tiče uređenja, pokušala sam to napraviti što jeftinije koristeći se društvenim mrežama i preprodavačima – rekla je i dodala kako nije mogla odoljeti pa je nabavila i crkvenu klupu za sjedenje te igricu svemirskih napadača za još 650 funti (oko 5700 kuna), kako bi pub izgledao autentično.

Vlastitim pubom nije oduševljen samo Jaynin suprug već i djeca – Tom (31), Lorren (24) i Jack (26), koji kažu da će dugoročno uštedjeti novac na alkoholu jer će se družiti u vlastitom pubu.

– I Paul će dovoditi svoje društvo, čini se da ćemo uvijek biti zauzeti – rekla je Jayne i dodala da i dalje sitnicama ukrašava pub, kada naiđe na nešto zgodno.

– Volim boraviti tamo i s veseljem bih mnoge noći provodila u našem pubu – zaključila je, prenosi Mirror.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.