Žena prijavila susjede zbog buke, policajci ih posjetili pa im se prijateljski pridružili.

Ovi policajci iz Teksasa nedavno su primili poziv u kojem je jedna žena prijavila svoje susjede zbog buke. Oni su naravno otišli vidjeti o čemu je riječ, no kad su otišli i vidjeli što ih je dočekalo, jednostavno su se pridružili glasnim susjedima. Sve je snimila kamera koju američki policajci nose na sebi dok su na zadatku.

Već u dvorištu dočekala ih je jedna žena koja im je ponudila da nešto pojedu i popiju. Međutim, svirku nisu mogli odbiti. Krenuli su za njom, a ona im je objasnila da su organizirali malo slavlje povodom diplomiranja.

Policajci su odlučili ostati par minuta i zabaviti se, a onda su krenuli dalje na sljedeći zadatak. “Ne želim uništiti ovaj party, dobro se zabavljaju.”, rekao je jedan od policajaca. 🙂20 fascinantnih fotografija koje vam neće tako lako izaći iz glave

Šareni moljacMala prepelica koja se izlegla pola dana prije ostalih250 godina staro stablo u Jacksonvilleu, SADMaca s nevjerojatno lijepim očimaJeste li ikad vidjeli ovakvo drvo?Ove zlatne poluge na slici vrijede 1.6 milijarda dolara.Pogledajte kako su se kapljice formirale na ovom listu!Munja pogodila dugu?“Imam jednu dlaku obrve koja ne prestaje rasti.”Ovaj fotoaparat se istopio prilikom snimanja lansiranja SpaceX Falcon 9 rakete.Mr. Burns iz Simpsona postoji i u stvarnom svijetu?!Tko kaže da nije moguće autom prevoziti stabla?Jeste li ikad vidjeli bubamaru koja je i crvena i zlatna?U ovoj zgradi je netko miševima napravio ljestve za hitne slučajeve. 🙂Pas s kacigom za snimanjeLuoping, Yunnan provincija, KinaJeste li ikad vidjeli ražu kako pokušava letjeti?Draugen platforma u norveškom moruČovjek koji radi u kamenolomu slikao je dlake na nogama, bile su bijele od prašine.Ovako izgleda “groblje za zrakoplove”.(lajk.hr)