Kako je više puta rekla, sretnija je u ljubavi kada za njene izabranike mediji ne znaju.

Domaća javnost je tokom njene karijere ipak uspjela da se upozna sa nekoliko njenih momaka.

Katarinina najveća ljubav bio je bivši maneken Bane Janković sa kojim je otpočela emotivnu vezu 2010. godine u rijalitiju “Farma 3” u kojem je pobijedila. Njihova veza je bila turbulentna, a trajala je sve do 2014. godine.

Godinu dana kasnije domaći mediji pisali su da je Živkovićeva navodno u vezi sa fudbalerom Stefanom Mihajlovićem, a da je on istovremeno u vezi i sa starletom Sorajom Vučelić. Katarina nikada nije potvrdila ovu priču.

Krajem 2015. i početkom 2016. godine Katarina se kratko zabavljala sa fudbalerom Milošem Degenekom. Nakon što su mediji saznali za njihovu romansu njih dvoje su raskinuli.

-Istina je da više nismo zajedno. Medijski pritisak i spekulacije dovele su do toga da se raziđemo – rekla je pjevačica za medije nakon raskida.

Na ljeto iste godine Katarina je uplovila u emotivnu vezu sa novim fudbalerom. Rijječ je o Borku Veselinoviću, koji je razveden i ima dijete.

Dva mjeseca trajala je njihova ljubavna priča, a onda je i ta veza prekinuta, navodno, zbog tračeva o Katarini koji su do Borka dolazili, piše pulsonline.rs.

-Borko i ja više nismo zajedno. Dok je bilo lijepo, trajalo je, a onog trenutka kad je prestalo da nam bude lijepo, prestalo je i da traje. To je sve što imam da kažem – rekla je Katarina nakon raskida.

Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba