“Žene moje, budite mudre i promišljene i postavljajte krupne i dugoročne ciljeve… Školovana sam, nisam zlatni student, ali sam dobra. 

Fakultet sam završila u Austriji i tamo sam ostala i da radim. Upoznala sam jednog baš bogatog momka, koji je vlasnik jedne milionske firme.

Dok smo se zabavljali nikada mu nisam dozvoljavala da mi nešto kupi, plati i tako to, sve smo plaćali pola-pola. Sjećam se kada mi je za godišnjicu kupio mi auto, novu wv bubu, odbila sam poklon, jer je preskup i kupila sama sebi istu, naravno na kredit. Nije mogao vjerovati, jer sve dotadašnje djevojke su gledale više njegov novac, nego njega.

Prije par mjeseci smo se vjenčali i odma prvi dan sam postala milionerka, doslovno… Prepisao mi je 20% dionica svoje firme i samim tim me za života učinio milionerkom, šta god da se desi u budućnosti. Još jednom savjetujem djevojke, manite se 20-30 eura i skupih lančića, jer da sam ja se sa tim zadovoljila, davno bi bila bivša”

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.