Mora se priznati da je toliko je izbora kad je u pitanju žensko donje rublje, dok muškarci mogu birati samo između bokserica i ga*ica. Međutim, i to se sad promijenilo jer je jedna firma odlučila izrađivati posebno donje rublje za muškarce.

Za muškarce koji žele nositi nešto više se*si ispod odjeće sada su dostupni čipkani grudnjaci ili gaće. A, ako to nije dovoljno, muškarci mogu kupiti i svilene ga*e, tan*e, haltere ili razne bodije.

Veličine grudnjaka se također kreću od malih do ekstra velikih. Ako je suditi prema komentarima na ovoj web stranici, žene su oduševljene ovim donjem rubljem za muškarce.

Jedan muškarac je za grudnjak komentirao da je toliko se*si i da njegova cura obožava kada ga nosi. Drugi je muškarac za komplet donjeg rublja komentirao kako je materijal toliko mekan i udoban da bi cijelu noć mogao spavati u toj odjeći.

HommeMystere je osnovan 2009. godine i cilj im je osmisliti i napraviti zabavno, udobno, unikatno donje rublje za muškarce.

Proizvodi s web stranice mogu se isporučivati širom svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Francusku, Njemačku, Hong Kong i Novi Zeland.
Izvor:hayat.ba
 

Izvor: / novi.ba