Žene rođene u ova tri horoskopska znaka najlakše osvajaju muškarce

Agencije
Ako ste se ikada zapitale zašto su neke žene muškarcima privlačnije od drugih, odgovor na to donosi astrologija

Sigurni smo da svaka od vas u društvu ima barem jednu frendicu koja je uvijek najzanimljivija suprotnom spolu.

Možda ste to vi, a ako ste se ikada zapitale zašto su neke žene muškarcima privlačnije od drugih, odgovor na to donosi astrologija.

Naime, postoje neki horoskopski znakovi koji jednostavno zrače seksipilom i privlačnošću, tačnije njih tri, a upravo u njima se rađaju dame koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Lavice odišu samopouzdanjem što većina muškaraca voli kod žena. One nikada nisu povučene ni sramežljive zbog čega su i najčešće u centru pažnje svakog društva, no imaju i jednu manu kada su u pitanju muško-ženski odnosi, a ta je da su skloni flertovanju i nevjeri.

Škorpija

Žene rođene u ovom znaku poznate su po tome da izluđuju frajere svojom sirovom seksualnom energijom kojom opijaju sve oko sebe. Obično i znaju što žele, pa ako na nekoga bace oko, u trenu će ga i osvojiti i niko ih u tom naumu neće moći spriječiti.

Strijelac

Odličan smisao za humor jedna je od glavnih odlika žena rođenih u ovom znaku kojom uvijek šarmiraju muškarce. Žene strijelci zbog toga i najlakše sklapaju prijateljstva s muškarcima, ali obično ti osjećaji kod suprotnog spola brzo prerastu u nešto više.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...