Među 500 zvanica koliko se očekuje naći će se i španski kralj Huan Karlos, kao i mnoge Rafine kolege.

Slavni teniser Rafael Nadal sutra će izgovoriti sudbonosno “da” djevojci sa kojom je čak 14 godina u vezi – Mariji Fransiski Pereljo, poznatijoj kao Ciska.

Svadbema ceremonija će biti održana na imanju “La Fortalesa”, na Majorki, koja je poznata i po tome da se na njemu snimala BBC – ijeva televizijska serija “The Night Manager”.

foto: Profimedia

Nadal je zbog vjenčanja zakupio čitav kompleks, a sudbonosno “da” reći će baš na tvrđavi. Pripreme su u samom završnici, a da ništa nije prepustio slučaju govore i prve fotografije koje su isplivale, na kojima se može vidjeti ogroman šator koji se postavlja na tvrđavu, kako bi se onemogućili fotografisanje i snimanje iz vazduha.

foto: Instagram

Inače, isplivali su i određeni detalji vezani za svadbu kojoj će prisustvovati 500 zvanica. Naime, strogo je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona tokom ceremonije, a mjere obezbjeđenja su ogromne, kao i što se očekivalo. Među zvanicama će se naći i španski kralj Huan Karlos, kao i mnoge Rafine kolege.

Rafa je zaprosio Mariju prošle godine na romantičnom putovanju u Rim, a upoznali su se preko školske drugarice Rafine sestre Izabele.

Izvor: / novi.ba