Zaljubi se u nekoga tko će se iz sve snage boriti za tebe. Tko će učiniti sve što je u njihovoj moći samo da bude s tobom, bez obzira na prepreke koje će mu stati na put.

Zaljubi se u nekoga tko će biti tu uz tebe kada je najgore. Zaljubi se u nekoga te voli, a ne samo da želi u krevet s tobom. Zaljubi se u nekoga tko će biti s tobom, čak i ako je njegova obitelj protiv vas.

Zaljubi se u nekoga tko ignorira kritike, tko ignorira zvijezde. Tko nikada ne bi dopustio da se brineš o budućnosti s njim.

Bez obzira na udaljenost, vrijeme promjena, stres, zaljubi se u nekoga tko ne brine o tome. Zaljubi se u nekoga tko pozdravlja izazov, jer zna da vam ništa neće stati na put.

Zaljubi se u nekoga tko će trčati kroz oluje samo da dođe do tebe. U nekoga kome možeš vjerovati kada kaže “zauvijek”.

Zaljubi se u nekoga tko nije vjerovao u sudbinu dok nije upoznao tebe, zaljubi se u nekoga tko nije vjerovao u srodne duše dok nije susreo tebe.

Zaljubi se u nekoga tko je dobar prema tvojoj majci, a koji se ne boji tvog oca. Zaljubi se u nekoga tko će poštivati tvoje sestre i braću i prijatelje jer zna koliko ti znače.

Zaljubi se u nekoga tko nikada ne odustaje. Tko zna da vas dvoje imate nešto nevjerojatno. U onog koji neće dopustiti da odeš. Zaljubi se u osobu koja s tobom želi izgraditi dom. Tko želi izgraditi obitelj sa sobom. U onog koji će te gledati u oči i reći „uzimam“.

Ne gubi vrijeme na nekog tko sumnja da će imati budućnost s tobom. Tko kaže da si premlada. Tko samo želi seks zabavu. Ne gubi vrijeme na nekoga tko želi avanturu.

Zaljubi se u nekoga tko cijeni što te ima u svom životu, tko čaroliju vaše ljubavi ne uzima olako, tko zahvaljuje što si s njim.

Zaljubi se u nekoga tko će se i posvađati sa tobom, ali i nakon nagore svađe te neće prestati voljeti. Netko tko će svaki dan pronaći nešto novo na tebi što će zavoljeti. Zaljubi se u onog koji vas dvoje gleda kao tim.

Zaljubi se u nekoga tko nikada od tebe ne odustaje. Tko te čuva, pazi i štiti kao nitko do sada. Zaljubi se u nekoga tko se svim snagama bori i prošao bi i pakao samo da s tobom ostane zauvijek.

Izvor: zdravaisretna

Više saznajte na izvornom linku: admin / pozitivanstav.com
Više o njoj i sličnim vijestima pratite klikom ovdje.

– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.